
Якщо традиційний омлет або яєчня на сніданок тобі давно набридли, то саме час порадувати себе і своїх близьких черговою кулінарною знахідкою. З цією стравою ранкова трапеза буде не тільки ситною і смачною, але також дуже вишуканою, пише intermarium.news
Яйця «Орсіні» – улюблена страва знаменитого художника Клода Моне, і це не дивно. Яйця виходять неймовірно повітряними і легкими, немов ніжне суфле. Ми пропонуємо і тобі долучитися до прекрасного, приготувавши найнезвичайніший сніданок у своєму житті.
Інгредієнти:
- 3 яйця;
- 1/4 ч. л. солі;
- 50 г вершкового масла.
Приготування
1. Акуратно відокрем білки від жовтків.
2. Додай в білки дрібку солі і збий їх в міцну піну. Потім застели пергаментом деко і змасти його вершковим маслом.
3. Виклади ложкою на пекарській папір збитий білок і зроби в кожній гірці білку невеличке заглиблення.
4. Поклади в кожну “ямку” жовток. І відправ деко в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Цей приголомшливий сніданок підкорить твоє серце, не забудь поділитися рецептом з друзями!