Перець фарширований капустою в банках на зиму. Смачна закуска до будь-якого столу

Болгарський перець фарширований салатом, стане оригінальною та надзвичайно смачною закускою на святковому столі. Ця страва матиме неймовірно апетитний вигляд та дуже сподобається всім гостям.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський 35 шт.;
  • Капуста 3 кг.;
  • Перець гострий 1 шт.;
  • Морква 2 шт.;
  • Часник 13 зуб.;
  • Кріп свіжий 1 пуч.;
  • Петрушка свіжа 1 пуч.;
  • Вода чиста 1 л.;
  • Сіль кам’яна 2 ст. л.;
  • Цукор пісок 1 скл.;
  • Рослинна олія 0,5 скл.;
  • Харчовий оцет 0,5 скл.




Спосіб приготування:

  1. Очистьте перець від насіння та пробланшуйте в окропі на протязі 8 хвилин.
  2. В ємність налийте воду, додайте цукор, сіль, оцет, олію та доведіть до кипіння.
  3. Нашаткуйте капусту, додайте натерту моркву, посічену зелень, пропущений через прес часник та гострий перець.
  4. Посоліть суміш та ретельно перемішайте.
  5. Нафаршируйте перці капустою, складіть їх у чисті банки та залийте розсолом.
  6. Накрийте кришками та поставте стерилізувати на протязі 30 хвилин.
  7. Закатайте, переверніть та залиште до повного остигання.

Приємного апетиту!