Підказки, які Господь дав людині. Вони допомагають жити

Життя – річ непостійна: сьогодні справи можуть йти добре, а завтра – спіткає невдача. Дехто одразу нарікає на Господа, питаючи, за що йому такі випробування. Але, напевне, слід питати самого себе, не звинувачуючи ні долю, ні вищі сили. Якщо усвідомити кілька простих правил, то життя стане набагато простішим і легшим.

Слід запам’ятати, що Богові не потрібні наші муки. Не скаржтеся, а подумайте про тих, кому зараз набагато гірше.

У кожного з нас є особливі таланти і вміння, тому треба скористатися ними, не проґавити свій шанс допомогти собі і оточуючим.

Любов – ключ до щастя. Любіть життя і досягнете благополуччя.

Думайте позитивно, говоріть тільки приємне, не чиніть поганого. Всесвіт побудований так, що все колись повернеться.

Віра у краще допоможе подолати будь-які труднощі. Ніколи не опускайте руки, надійтеся на Господа.

Прислухайтеся до голосу совісті, завжди чиніть справедливо, щоб не довелося шкодувати.

Знайдіть Бога в своєму серці і дозвольте Йому відкритися. Допомагайте тим, хто цього потребує.

Змиріться з долею, бо Господь знає краще, що нам потрібно.

Роздавайте оточуючим те, що б хотіли отримати від них. Цей закон діє завжди і всюди.

Пам’ятайте, що від вашого характеру залежить ваше щастя. Самовдосконалюйтесь та змінюйтесь на краще.



Божі заповіді – непорушні закони, яких треба дотримуватись.

Зрозумійте, що всі ми – різні. Прийміть цю реальність, щоб жити зі світом у гармонії.

Зрозумійте, що труднощі даються, щоб загартувати характер, навчитися боротися, знаходити правильний вихід.

Любіть своє життя, поважайте оточуючих, дякуйте за все, що маєте!