Повітряна запіканка без борошна та манки. Смaк мого дитинства! Тeпeр я готую тaку своїм дітям та внукам! Хoча вони не люблять сир, але її їдять з задoволенням! Вона така пyхка та нiжна!

Повітряна запіканка без борошна та манки. Смaк мого литинства. Тeпeр я готую тaку своїм дітям та внукам! Хoча вони не люблять сир, але її їдять з задoволенням! Вона така пyхка та нiжна! Ця ніжна, повітряна запіканка без борошна і манки – ідеальний десерт для тих, хто обожнює солодке і не любить морочитися з готовкой.Воздушная запіканка без борошна і манки

У магазині такої смакоти ти точно не купиш. А вдома, витративши всього півгодини, ти зможеш з підручних інгредієнтів приготувати це диво кулінарного мистецтва.

За матеріалами ukrainians.today

Незважаючи на відсутність борошна, запіканка виходить повітрям і просто тане в роті.

Повітряна запіканка без борошна і манки

 

Складові:

500 г сиру;

4 яйця;

6 ст. л. цукру;

2 ст. л. сметани з жирністю 20%;

2 ст. л. крохмалю;

10 г ваніліну;

родзинки і сухофрукти (за бажанням і смаком).

Повітряна запіканка без борошна і манки: покроковий рецепт

Збий сир, жовтки, цукор, сметану, крохмаль і ванілін в мисці.

Візьми другу миску і добре збuй в ній білки.

Змішай сирну масу з білками.

За бажанням додай родзинки або інші сухофрукти.

Виклади масу в форму, попередньо застелену папером для випікання і змащену вершковим маслом.

Постав в духовку і випікати при + 180 … + 200 ºC приблизно 30-40 хвилин.

Апетитна запіканка готова! Її можна прикрасити за бажанням малиновим варенням і горішками!

Смачного!