Просто ням-ням! Швидкий яблучний пиріг для тих, хто завжди зайнятий

Можна зробити за кілька хвилин. І не відрізнити від справжньої шарлотки!Цей простий рецепт можна використовувати, коли часу обмаль, а хочеться чогось смачненького. Або коли гості вже на порозі, а пригостити нічим. Про це розоповідає УкрМедіа.Інгрідієнти:

  • 4 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 стакан йогурту;
  • 9 столових ложок рослинної олії;
  • 2 склянки борошна;
  • 1 пакетик розпушувача.

Для начинки:

  • 1 кг яблук;
  • 3 столові ложки рослинної олії;
  • 3 столові ложки манки;
  • 1 склянка цукру (можна більше/менше за смаком);
  • 1 чайна ложка кориці.

Процес виготовлення:Збийте яйця з цукром, поки цукор не розчиниться. Додайте олію і йогурт, а потім – борошно і розпушувач.Розділіть суміш на дві рівні частини.Помістіть частину в лоток для випічки см і помістіть в попередньо розігріту на 190 градусів духовку та запікайте приблизно 10 хвилин.В цей час терті яблука посипаються цукром, потім до них додається манка і кориця.
Вийміть лоток з духовки, рівномірно розподіліть яблука на майже готове тісто і накрийте їх другою частиною суміші.Печіть до тих пір, поки пиріг не придбає коричневий колір. Потім посипте пиріг цукровою пудрою, дайте йому охолонути і тоді подавайте на стіл.