Простий рецепт неймовірно смачного салату “Перлина” до святкового столу

Готуємо дуже смачний салат за простим рецептом. Салат називається “Перлина”.

Складові салату:

  • яйця варені 5-7 шт;
  • сьомга слабосолона 200 гр;
  • апельсин 1 шт;
  • оливки 2-3 ст л або 15-17 шт;
  • сир 60 гр;
  • ікра червона лососева для прикраси.

Приготування салату

Відокремити білки від жовтків, натерти. Рибу, апельсин без плівок і оливки дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці.

Викладаємо шарами:

  1. половина білків, змішаних з майонезом;
  2. жовтки, майонез;
  3. половина сьомги, майонез;
  4. оливки;
  5. сьомга що залишилася;
  6. сир, майонез;
  7. апельсини;
  8. білки, що залишилися з майонезом;
  9. ікра;
  10. прикрасити оливками і яйцем.

Приємного апетиту!