
Готуємо дуже смачний салат за простим рецептом. Салат називається “Перлина”.
Складові салату:
- яйця варені 5-7 шт;
- сьомга слабосолона 200 гр;
- апельсин 1 шт;
- оливки 2-3 ст л або 15-17 шт;
- сир 60 гр;
- ікра червона лососева для прикраси.
Приготування салату
Відокремити білки від жовтків, натерти. Рибу, апельсин без плівок і оливки дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці.
Викладаємо шарами:
- половина білків, змішаних з майонезом;
- жовтки, майонез;
- половина сьомги, майонез;
- оливки;
- сьомга що залишилася;
- сир, майонез;
- апельсини;
- білки, що залишилися з майонезом;
- ікра;
- прикрасити оливками і яйцем.
Приємного апетиту!