Рецепт домашнього квасу, який на смак виходить наче з бочки

Пропонуємо рецепт домашнього квасу, який на смак виходить наче з бочки. Термін приготування всього 6 годин. Напій виходить неймовірно смачний та чудово тамує спрагу в спеку.

Інгредієнти:

  • Холодна чиста вода 5 л.;
  • Цикорій 2 ст. л.;
  • Лимонна кислота 1 ч. л.;
  • Харчові сухі дріжджі 0,5 пакування;
  • Цукор пісок 650 гр.




Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти з’єднайте, поставте на вогонь та доведіть до кипіння.
  2. Зніміть з вогню, залиште охолоджуватись до теплого стану.
  3. Додайте дріжджі та поставте у тепле місце на 3 години, щоб утворилась піна.
  4. Якщо квас буде не достатньо різкий, то залиште настоюватись до ранку.
  5. Готовий квас спробуйте на смак, якщо подобається, розлийте у скляні пляшки та поставте у холодильник.

Смачного!