Рецепт пирога з вишнею на кефірі. Дуже простий, а смак не передати словами!

Цей вишневий пиріг заслуговує, щоб його спробували.

Пише годинник із посиланням на Мандаринка

Список інгредієнтів:

Борошно – 200 грам

Вишня – свіжа або морожена

Цукор – 200 грам

Кефір (кімнатної температури) – 200 грам

Яйця – 3 одиниці

Вершкове масло – чайна ложка

Розпушувач – 1,5 ч.л.

Цукрова пудра – для присипки

Якщо Ви берете заморожену вишню, то, перед використанням, помістіть її в друшляк, щоб з неї стекла вода. Яйця збийте з цукром до утворення пінки.

До них влийте кефір і все перемішайте. Розпушувач змішайте з борошном і поступово додаємо в яєчно-кефірну масу. Тісто має вийти в міру рідким.

Форму, в якій буде запікатися пиріг, змащуємо маслом і вливаємо наше тісто. Зверху викладаємо вишеньки. Випікаємо пиріг при 180 градусах 40-45 хвилин.

Щоб перевірити наскільки добре пропікся пиріг, скористайтеся дерев’яною шпажкою. Вставте її в виріб. Якщо тісто до неї не прилипло, отже можна діставати.

Перекладаємо на тарілку після повного його охолодження. Зверху присипаємо пудрою.