
Салат “Обжорка”.
Інгрідієнти:
Яловичина
Морква
Цибуля ріпчаста
Солоні огірки (у крайньому випадку можна замінити маринованими)
Рослинне масло
Зелень петрушки (або інша зелень)
Приготування:
Яловичину відварити і залишити остуджуватися.
У цей час порізати дрібною соломкою моркву і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла і на середньому жарі до моменту, коли поки морква не почне розм’якшуватися.
Огірки порізати соломкою і прибрати в ємність. До них додати моркву.
Цибулю порізати дрібними кубиками і обжарити на чистій сковороді з новим маслом до стану, коли вона стане прозорою і ось-ось почне змінювати колір.
Додати цибулю до моркви і огірків. Туди ж відправити порізане дрібними кубиками м’ясо, нашатковану зелень.
Перед подачею заправити майонезом.
Джерело