
Торт без випічки – один із найгеніальніших кулінарних винаходів. Наша редакція вже не раз тішила читачів різноманітними чізкейками, пудингами і рулетами, які можна приготувати без зайвої метушні з тістом і духовкою. Сьогодні ми підготували ще один приголомшливий рецепт, який підкорить тебе своїм смаком.
Манний торт сподобається навіть тим, хто терпіти не може цю молочну кашу. Головне – не повідомляти, з чого приготований воістину геніальний десерт.
Манний торт
Інгредієнти:
- 250 г вершкового масла;
- 1 л молока;
- 200 г цукру;
- 3 жовтки;
- 200 г манної крупи;
- 900 г консервованих персиків;
- 20 г желатину;
- 150 г пісочного печива;
- 1 ч. л. какао.
Приготування
Зваріть молочну манну кашу, постійно її помішуючи. Залиште її остигати.
Збийте розм’якшене масло з цукром, потім додайте по одному яєчні жовтки і продовжуйте збивати.
Додавайте до яєчної суміші по 1 столовій ложці захололу манну кашу. Помішуючи, з’єднайте компоненти до отримання маси однорідної консистенції. У кінці розділіть отриману суміш на дві частини і додайте в одну з них какао.
На дно роз’ємної форми для випічки помістіть пісочне печиво. Потім викладіть другий шар з кавового пудингу і третій шар з білого. Помістіть десерт у холодильник.
Злийте рідину з банки з персиками. У сироп додайте желатин і дайте йому декілька хвилин, щоб він набубнявів. Потім нагрівайте суміш на паровій бані до повного розчинення желатину.
Подрібніть персики за допомогою блендера до стану кашки. Додайте в персикове пюре желатинову суміш.
Дістаньте торт з холодильника і залийте верх фруктово-желейною масою. Потім помістіть десерт назад у холодильник. Дочекайся повного застигання желе.
Смачного!