Рецепти салатів з сирого буряка, які підвищують імунітет та гемоглобін, виводять зайві солі.

Свіжі овочі і фрукти приносять організму неймовірну користь. Сирий буряк містить багато вітамінів. Якщо його споживати в помірній кількості, можна вивести з організму токсини, холестерин, зайві солі, покращити роботу серцево-судинної системи, підвищити імунітет та гемоглобін, покращити зір, поліпшити роботу мозку.

Салат з буряка і капусти виводить шлаки та токсини.

Інгредієнти:

буряк – 1 шт.;
яблуко – 2 шт.;
капуста – 200 г;
кольрабі – 1 шт;
лляна олія – 3 ст. л.;
лимонний сік – 1 ст. л.
Приготування:

Яблука, буряк та кольрабі почистити, натерти на тертці.
Нашаткувати капусту.
Всі продукти з’єднати, полити лимонним соком.
Заправити олією, перемішати.
Задекорувати подрібненою зеленню.
Салат з сирого буряка допомагає травленню, покращує кровообіг.

Інгредієнти:

буряк – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
майонез;
горіхи (будь-які) – 100 г.
Приготування:

Буряк та моркву почистити, натерти, перемішати.
Часник почистити, пропустити через прес, додати до овочів.
Перемолоти горіхи, додати до овочів, перемішати.
Заправити майонезом і перемішати.
Смачного!

Салат з буряка і яблук покращує загальний стан здоров’я, позитивно впливає на шкіру.

Інгредієнти:

буряк – 1 шт.;
мед – 1 ст. л.;
яблуко – 2 шт.;
олія – 1 ст. л.;
зелень (свіжа);
лимонний сік – 3 ст. л.

Приготування:

Яблука і буряк почистити, потерти.
Додати мед, полити соком лимона.
Настоювати 5 хвилин.
Заправити олією.
Зелень нарізати, додати до салату, посолити, перемішати.
Салат з буряка з додаванням сиру відмінно підійде для святкової вечері. Має неперевершений смак і естетичний вигляд.

Інгредієнти:

пармезан – 150 г;
буряк – 1 шт.;
морква – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
сметана – 50 мл;
перець;
сіль.
Приготування:

Буряк та моркву почистити, натерти на крупній тертці.
Часник почистити, пропустити через прес, додати до овочів.
Пармезан дрібно нарізати.
Додати сметану, посолити, поперчити, перемішати.
Салат з буряка, заправлений йогуртом, робить шкіру пружною, покращує її колір, омолоджує.

Інгредієнти:

буряк – 1 шт.;
мед – 1 ч. л.;
горіхи – 150 г;
чорнослив – 150 г;
йогурт – 150 мл.
Приготування:

Буряк потерти.
Горіхи та чорнослив подрібнити, додати до буряка.
Додати мед.
Заправити сметаною, перемішати.
Смачного!