Салат “Червона шапочка” – з ним вже давно забула про олів’є, готую тільки його, і вся родина

Цей варіант салату «Червона шапочка» виходить дуже смачним, пише Spisa.

Так що раджу неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько з’являтися на вашому столі.

Для приготування салату «Червона шапочка» знадобиться:

  • курка відварна – 150 г;
  • перець солодкий – 1 шт .;
  • капуста пекінська (або будь-який листовий салат) – 150 г;
  • яйце, зварене накруто – 1 шт .;
  • консервований зелений горошок – 2 ст. л .;
  • помідори – 150 г;
  • кріп – кілька гілочок;
  • майонез – 5 ст. л .;
  • сіль за смаком

Приготування:

 

  • У миску дрібно нарізати пекінську капусту. Варену курку нарізати дрібними шматочками.
  • Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру. Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
  • Додати подрібнене яйце.
  • Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Бажано використовувати цибулю солодких сортів. Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
  • Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.
  • Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату – це буде нашою «Червоною шапочкою».

 

Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!

Источник