Салат “Хризантема”. Ця смакота першою зникає зі столу!

Салат складається із невеликої кількості інгредієнтів, які прекрасно підходять один до одного за смаковими якостями. Продукти викладаються шарами. Одним словом – пробуйте, думаю, вам сподобається! У мене на гостях, він змітається зі столу першим.

Інгредієнти:

  • копчена куряча грудка (або відварене філе);
  • варені яйця;
  • кукурудза;
  • мариновані шампіньйони;
  • чипси;
  • майонез;

Приготування:

Підготуйте всі продукти для приготування салату.

Копчену курячу грудку наріжте кубиком, викладіть у формі круга на плоску тарілку, це буде нижній шар салату. Копчену курку також можна замінити відвареним курячим філе. Зверху нанесіть майонез.

Гриби звільніть від маринаду і прянощів, наріжте пластинками, викладіть на курку, також змастіть майонезом.

Кукурудзу з банки перекиньте спочатку на сито, щоб стік весь маринад. Потім покладіть її на гриби, зверху нанесіть шар майонезу.

Попередньо відваріть яйця, очистіть їх, акуратно відокремте білок від жовтка. Білок натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром, змастіть майонезом.

Жовтки подрібніть, присипте ними верхівку салату, розподіляючи по всій поверхні.

В кінці вставте чипси по колу, щоб вийшла квітка хризантема (як на фото). Чипси використовуйте хорошої якості, цілі, без пошкоджень, бажано нейтрального смаку (мені найбільше подобається цей салат із Pringles).

Помістіть салат на 1 годину в холодильник, щоб він просочився, потім подайте на стіл.

Смачного!