Салат з баклажанів та грибів на зиму. Виходить ситний та смачний

Салат з баклажанів й грибів виходить надзвичайно цікавий, ситний, смачний та поживний. Така заготовка дуже сподобається всій родині та гостям.

Інгредієнти:

  • Баклажани 1.5 кг.;
  • Болгарський солодкий перець 0.5 кг.;
  • Ріпчаста цибуля 0.5 кг.;
  • Свіжі печериці 1 кг.;
  • Кам’яна сіль 1 ст. л.;
  • Цукор пісок 150 гр.;
  • Харчовий оцет 100 мл.;
  • Рослинна олія.




Спосіб приготування:

  1. Проваріть у воді баклажани на протязі 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірочку та наріжте кубиками.
  2. Ріпчасту цибулю очистьте, поріжте на кубики та обсмажте в олії.
  3. Болгарський перець почистьте, наріжте на кубики та обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій пательні.
  4. Печериці промийте та поріжте на скибочки й обсмажте швидко на великому вогні.
  5. Складіть всі підготовлені раніше продукти у ємність, посоліть, додайте цукор з оцтом та добре все перемішайте.
  6. Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.
  7. Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам та закатайте герметично.

Смачного!