
Кабачковий салат з кетчупом чилі і морквою – просто і дуже смачно, готується швидко.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки – 1.5 кг;
- морква – 2 шт;
- часник – 50 г;
- сіль – 1 ст.л;
- цукор – 2 ст.л;
- олія соняшникова – 75 г;
- оцет 9% – 50 г;
- кетчуп чилі – 300 г;
- томатний соус – 250 г;
- гострий перчик – 1 шт.
Процес приготування салату з кабачків
Беремо молоді кабачки і ріжемо кружками. Якщо ви взяли старіші кабачки, тоді ріжемо півкільцями.
Укладаємо кабачки в каструлю, додаємо терту на тертці для корейської моркви моркву, кетчуп чилі, томатний соус, сіль, цукор, соняшникова олія, шматочки гострого перцю.