СAМE ТAКУ ПАСКУ ПОТPІБНО ОСВЯЧУВАТИ У ЦЕРКВІ! ЗБEPEЖІТЬ ЦEЙ РЕЦЕПТ СИРНОЇ ПАСКИ БЕЗ ТІСТА! ВИПІКАЄТЬСЯ У ВЕЛИКИЙ ЧЕТВЕР! ОCЬ ЯКИЙ ІНГРЕДІЄНТ ПОВИННА ДОДАТИ ГОСПОДИНЯ, ЩОБ ВОНА ВИЙШЛА ДУЖЕ СМАЧНОЮ!

Святковий пасхальний стіл обов’язково передбачає сирну паску.

Рецепти паски, звичайно бувають дуже різні, але ми вирішили запропонувати вашій увазі, абсолютно особливий спосіб приготування сирної паски, без тіста. Щоб приготувати таку смачну і ароматну сирну паску досить просто змішати всі інгредієнти і випекти паску.

Залежно від ваших смакових уподобань можете додати в паску будь-які сухофрукти або цукати.

Інгредієнти:

 

– 600 г жирного сиру;

– 100 г сметани;

– 6 яєць;

– 300 г цукру;

– 6 ст.л. борошна;

– 180 г вершкового масла кімнатної температури;

– 100 г родзинок;

– 1 пакетик розпушувача;

– дрібка солі; – цедра одного лимона;

– 2 ст.л. ванильнойесенції;

– 1 ст.л. какао для декору (за смаком).

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 160 градусів. Відокремте жовтки від білків.

2. Яєчні жовтки збuйте з цукром, вершковим маслом і щіпкою солі. Цукор повинен повністю розчиниться. Додайте сир, сметану і борошно з розпушувачем. Продовжуйте змішувати поки суміш стане одноманітною, без грудочок.

3. Збuйте яєчні білки до консистенції пружного бiзе. Перекладіть білкове бiзе в жовткову суміш. Додайте ванілін, цедру лимона і акуратно перемішайте всю суміш. В самому кінці додайте родзинки.

4. Перелийте суміш у круглу форму, яку попередньо змастили вершковим маслом. (Зверху посипте какао). Випікайте сирну паску протягом 45-50 хвилин. Подавати таку паску можна як остигнула так і в гарячому вигляді.

джерело