
За вуха не відтягнеш! Джерело
Складові:
- сало
- вода – 1 літр
- кухонна сіль – 1 стакан
- лавровий лист – 3-4 штуки
- перець горошком – за смаком
- ріпчаста цибуля – 1 штука
- часник – 3-4 зубчики
- чорний мелений перець.
Як приготувати смачне сало:
Складаємо сало в каструлю, а потім робимо розсіл.
Розсіл:
на 1 літр води висипаємо 1 склянка солі, додаємо 3-4 листочка лаврушки, перчик горошком і одну цибулину (я її очищаю) розсіл закип’ятити і через хвилинку заливаємо сало гарячим розсолом, ставимо гніт (під 3-х літрову банку з водою) .
- Потужна стихія атакувала Київ, вулиці пішли під воду! Вражаючі кадри! (Фото)
- “Перший пішов!” Найближчий соратник Кличка йде у відставку! А все через…
- Покарання за Керченський міст! У президента задумали хитрий план: подробиці!
iv>
ехай сало стоїть в теплі 3-4 дня. Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим, кладемо на зберігання в морозилку.
Смачного!