Секретний спосіб засолювання смачного сала з часником

Пропонуємо вашій увазі рецепт сухого засолювання сала. Приготувати таке сало дуже легко і просто в домашніх умовах.

Необхідні інгредієти для приготування:

  • свіже сало;
  • 4 ст. л. крупної солі;
  • 1 ст. л. чорного перцю меленого;
  • 0,5 ч. л. червоного перцю;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 2 шт лаврового листа;
  • майоран;
  • кмин.

Приготування

Шматки свіжого сало добре шкребти ножем, щоб прибрати всі можливі забруднення. Мити сало ні в якому разі не можна. Потім шматок сала надрізаємо до шкури, робимо надрізи через кожні 5 см.

Всі спеції змішуємо в миску і додаємо часник. Після чого натираємо шматки сала даною сумішшю.

Шматки сала укладаємо в ємність так, щоб шкура стикалася зі шкурою, а сало тільки з салом, так воно швидше просолиться.

Залишаємо сало на добу при кімнатній температурі, потім прибираємо в холодильник. Ще через 2 доби смачне сухе сало готове.

Смачного!