
Інгредієнти
- Борошно – 140 гр
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Сир – 200 гр
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 270 гр
- Ваніль
- Сметана – 3 столові ложки
- Яблука – 3-4 шт
Покроковий рецепт приготування сирної шарлотки
У борошно додаємо чайну ложку розпушувача і добре перемішуємо
Тепер беремо будь-який сирок і перетираємо його через сито. В цей час ставимо розігріватися духовку на 180 С.

У чашу блендера розбиваємо яйця, і збиваємо їх в густу піну. У збиті яйця додаємо цукор і ванільний цукор, не вимикаючи блендер. Збиваємо ще 2 хвилини.

Після додаємо в масу сметану і перетертий сирок і все перемішуємо блендером на повільній швидкості. В отриману масу додаємо борошно і перемішуємо силіконовою / дерев’яною лопаткою.
Яблука нарізаємо дуже тонкими півкільцями.

Всю масу виливаємо в форму устеленою пергаментом, зверху прикрашаємо півкільцями яблука. І відправляємо в розігріту на 180 з духовку на 40 хвилин.

Перед подачею можна прикрасити цукровою пудрою. Смачного!