Смачні голубці з морквою по-новому. Досвідчені господині оцінять рецепт.

Такі голубці готували раніше тільки на весілля та великі свята. Однак вправні господині частенько балують своїх рідних такою смакотою. Готувати їх досить довго та вони того вартують. Зберігаються вони в холодильнику довго, тому можна їх заготовляти на зиму.

Інгредієнти:

  • Капуста свіжа 1 качан;
  • Морква 0,5 кг.;
  • Часник 1 головка;
  • Вода чиста 0,5 л.;
  • Сіль 1 ст. л. (з верхом);
  • Рафінована олія 0,5 склянки;
  • Цукор пісок 0,5 склянки;
  • Столовий оцет 0,5 склянки.




Спосіб приготування:

  1. Закип’ятіть воду, додайте сіль, олію, цукор, оцет та проваріть, мішаючи поки не розчиняться сіль й цукор.
  2. Приготуйте та розберіть капусту як для голубців.
  3. Натріть моркву на терці з великими отворами або на терці для корейської моркви та вичавіть до неї через прес часник. Добре перемішайте.
  4. На листя капусти покладіть моркву та загорніть у вигляді голубців.
  5. Готові заготовки складіть в скляну банку або великий лоток та залийте маринадом.
  6. Приберіть на 24 години в холодильник.

Смачного!