Смачні та хрусткі капустяні рулетки, які гості будуть змітати зі столу

Пропонуємо приготувати дуже смачні та хрусткі капустяні рулетки, які гості будуть змітати зі столів. Закуска готується легко, а смак виходить неймовірним.

Інгредієнти:

Маринад:

  • Вода питна – 1000 мл.;
  • Сіль кухонна – 2 столові ложки;
  • Цукор – 100 грамів;
  • Олія рафінована — 100 мл.;
  • Оцет столовий – 75 мл.;
  • Лаврове листя – 3 шт.;
  • Перець чорний, горошком – 6 шт.

Для рулетиків:

  • Капуста – 1 шт.;
  • Морква свіжа;
  • Перець чорний, мелений;
  • Часник.




Спосіб приготування:

  1. Зріжте верхню частину качану. Потім розділіть залишок на листки. Занурте їх в окріп на кілька хвилин. Це потрібно зробити для того, щоб вони гарно загортались.
  2. Потовщення на листах потрібно зрізати. Листи поділіть на дві або на 4 частини.
  3. Натріть моркву та додайте вичавлений часник.
  4. На кожний лист покладіть начинку та закрутіть рулети.
  5. Складіть рулети у місткість для маринування
  6. Приготуйте маринад. У воду додайте цукор, сіль та закип’ятіть. Проваріть розсіл після закипання протягом 7 хвилин. Після додайте олію, перець, лаврове листя та в кінці оцет.
  7. Залийте киплячим маринадом рулети. Зверху покладіть прес та залишіть постояти 24 години при кімнатній температурі.
  8. Поставте рулети у холодильну камеру для подальшого зберігання.

Смачного!