
Ви будете готувати його знову і знову.
Цей рулет зможе прикрасити не тільки ваш обідній стіл, але і стане відмінним доповненням святкового частування, інформує Ukr.Media.
Опис приготування:Подавати такий м’ясний рулет можна і теплим, і холодним. При цьому він зовсім не втрачає смакових якостей, а начинка чудово зберігає свою соковитість. Нижче я докладно описала, як приготувати рулет з м’ясного фаршу з капустою. Приємних вам клопотів на кухні!
Інгредієнти:
Фарш яловичий – 400 гр.
Хліб житній – 1 шт (скибочка)
Цибуля – 2 шт
Часник сушений – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – за смаком
Сіль – за смаком
Гриби – 200 гр.
Цибуля-шалот – 2 шт
Капуста – 250 гр.<Перець солодкий – 1/2 шт.Томатна паста- 1/2 склянкиПаприка сушена – 1 чайна ложкаСир – 100 гр.Масло рослинне – 3 ст. ложкиКількість порцій: 5Приготування:
Хліб розкришіть, перемішайте з яйцем. Додайте в м’ясний фарш, перемішайте. Додайте часник сушений, сіль, перець за смаком, ретельно вимісіть фарш до однорідності. Накрийте харчовою плівкою, залиште в прохолодному місці.
Підготуйте продукти для начинки. Овочі вимийте, очистіть.Гриби і цибулю (1 шт) наріжте тонкими скибочками. На розігрітому рослинній олії (1 ст. л.) обсмажте гриби до рум’яної скоринки, додайте цибулю і готуйте до м’якості. Посоліть і поперчіть за смаком.
На окремій сковороді розігрійте рослинну олію. Дрібно нашатковану капусту, солодкий перець, нарізаний соломкою, подрібнену цибулю обсмажуйте до злегка золотистого кольору.
Додайте томатну пасту, паприку і сіль за смаком, готуйте до випаровування рідини. Остудіть начинку.
>М’ясний фарш розподіліть по харчовій плівці тонким прямокутним пластом. Зверху розподіліть овочеву начинку.
Потім грибну піджарку.
За допомогою харчової плівки загорніть м’ясний фарш з начинкою в рулет по короткій стороні. Акуратно перенесіть на фольгу.
Загорніть краї фольги. Поставте рулет запікатися в розігріту до 180 °C духовку на 20 хвилин.
Потім акуратно відкрийте фольгу і змастіть верх рулету збитим білком. Підніміть температуру запікання до 200 °C. Запікайте протягом 30 хвилин.
Трохи остудіть, наріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Джерело</