
Готуємо салат “Олів’є” по-новому. Салат виходить дуже смачний і незвичайний завдяки смаженій курячій грудці, грудка виходить соковита, хто не знає, навіть не зрозуміє що це за м’ясо, всі думають що це свинина.
Для приготування знадобиться:
- куряча грудка – 400 -500 г;
- картопля – 3 шт. (середні);
- морква – 1 шт. (середня);
- огірок свіжий – 250 г;
- зелений горошок – 1 банка;
- майонез – 3-4 ст. ложки;
- цибуля зелена – невеликий пучок;
- сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
Відварену картоплю і моркву нарізаємо кубиками, свіжий огірок кубиками, зелену цибулю дрібно нарізаємо. М’ясо ріжемо маленькими кубиками, потім на сковороду наливаємо 2 ст. ложки рослинної олії, викладаємо м’ясо, солимо, перчимо за смаком і обсмажуємо до готовності під кришкою, намагаємось не пересушити, щоб м’ясо було м’яке і ніжне.
Всі інгредієнти підготували, викладаємо в салатник картоплю, моркву, огірки, м’ясо, зелений горошок, цибулю.
Замість майонезу можете додати заправку для салатів, яку ви можете приготуати самі. Акуратно перемішуємо.
Салат готовий, прикрашаємо за бажанням.