Смачний салат з тунцем, огірком, яйцем і зеленою цибулею

У моїй родині ця страва – фаворит. Ми всі любимо консервований тунець і в моєму арсеналі досить багато рецептів незрівнянних закусок. У запропонованому рецепті просто ідеальне поєднання тунця, свіжого огірочка, зелені і яйця. Заправляємо все оливковою олією і насолоджуємося. Незважаючи на простоту інгредієнтів і легкість приготування, виходить мега апетитно. Рекомендую всім спробувати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні інгредієнти

  • 185 гр консервованого тунця
  • 2 яйця
  • 200 гр свіжого огірка
  • 4-5 пера зеленої цибулі
  • 10 гр кропу
  • листя салату
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • оливкова олія

Покроковий процес приготування

В першу чергу попередньо відварюємо яйця круто. Після чого залишаємо їх остигати і очищаємо.

Вимиваємо і обсушуємо огірок і зелень. Овоч нарізаємо великою соломкою, а зелень дрібно нарізаємо.

Після чого також соломкою ріжемо підготовлені яйця.

Відправляємо всі інгредієнти в салатник. Додаємо консервований тунець.

Солимо і перчимо до смаку. Заправляємо оливковою олією і добре перемішуємо.

Тепер на тарілку для подачі укладаємо вимиті і обсушені листя салату.

Розміщуємо по центру підготовлений салат і відразу подаємо до столу. Смачного!