Смачний та легкий фруктовий тортик, який не додає зайві кілограми.

Цей тортик напевно припаде до смаку багатьом. Він дуже легкий, святковий, простий в приготуванні та низькокалорійний! Всередину можна додавати абсолютно будь-які фрукти та ягоди, які ви любите. Це настільки смачно та корисно, що навіть важко повірити.

Інгредієнти:

  • Будь-які очищені, нарізані фрукти та ягоди;
  • Агар-агар 10 гр.;
  • Барвник харчовий 1 пакетик;
  • Цукор пісок 200 гр.;
  • Вода чиста 1 літр.




Спосіб приготування:

  1. Агар-агар попередньо замочіть на 15 хвилин в теплій воді, потім доведіть до кипіння разом з цукром, прокип’ятіть близько 7 хвилин на невеликому вогні та зніміть з плити й трохи остудіть.
  2. На дно форми вилийте кілька ложок злегка охолодженої води з агар-агаром.
  3. Заповніть форму до верху фруктами та ягодами та залийте розчин, щоб він злегка покрив їх зверху.
  4. У чашці з водою, що залишилася з агар-агаром розведіть по інструкції харчовий барвник.
  5. На трохи застиглий шар вилийте воду з агар-агаром та барвником.
  6. По периметру форми вставте зубочистки, щоб десерт легко відділився від посуду.
  7. Поставте десерт в холодильник застигати.
  8. Вийміть готовий фруктовий торт, приберіть зубочистки та поставте на блюдо.

Наріжте на шматочки та подайте десерт до столу!

Смачного!