Смачний торт «Світлана», коржі для якого не потрібно випікати. Рецепт, який так люблять

Приготуйте смачний торт «Світлана», коржі для якого не потрібно випікати. Тому, час приготування дуже скорочується.

Торт виходить дуже ніжним та сподобається всій вашій родині.

Для коржів вам знадобиться:

  • Борошно – 3 склянки;
  • Згущене молоко – 1 банка;
  • Яйця курячі – 1 шт.;
  • Сода кухонна – чайна ложка;
  • Оцет столовий – чайна ложка.

Для крему вам знадобиться:

  • Коров’яче молоко – 750 мл.;
  • Вершкове масло – 200 грамів;
  • Цукор – 300 грамів;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Борошно – 3 столові ложки;
  • Ванільний цукор – 5 грамів.



Як зробити:

  1. Замісіть тісто та розділіть на 8 частин.
  2. Розкатайте кожну частину розміром з пательню.
  3. Обсмажте коржі з обох сторін по 60 секунд.
  4. Краї обріжте, а залишки подрібніть у крихту.
  5. Приготуйте крем. У сотейник покладіть всі інгредієнти крім масла.
  6. Варіть на повільному вогні, постійно перемішуючи. Крем повинен стати густим.
  7. Після зніміть з вогню та додайте масло, перемішайте.
  8. Намастіть кремом коржі та складіть торт. Прикрасите крихтою.
  9. Поставите торт у холодильну камеру для просочування.

Смачного!