Соковита домашня буженина в цибулинному лушпинні

Ви обов’язково повинні приготувати таке м’ясо у себе вдома! На перший погляд здається, що це звичайна відварна свинина, але це не так. Смак виходить відмінним, більше схожий на буженину. Особливо морочитися з приготуванням не потрібно, а результат чудовий!

Інгредієнти для приготування свинячої грудинки в цибулинні:

  • свиняча грудинка – 1 кг;
  • цибулиння від декількох цибулин;
  • вода питна – 1.5 л;
  • сіль – 100 гр;
  • лавровий лист – 2 шт;
  • перець запашний – 2 шт;
  • перець горошком – 15 шт.

Для намазки:

  • часник – 5 зубчиків;
  • перець чорний мелений – за смаком.

Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні

Для початку підготуємо інгредієнти. М’ясо потрібно промити, як і лушпиння цибулі.

Тепер готуємо бульйон в якому буде готуватися наша грудинка. На плиту відправляємо каструлю, наливаємо 1.5 л. води. У воду відправляємо лушпиння цибулі і наші спеції: лавровий лист, перець горошком, перць запашний і 100 гр. солі. Коли вода закипить – варимо на середньому вогні 15 хвилин.

Поки готується бульйон можна нарізати часник на великі часточки. Через 15 хвилин відправляємо м’ясо і часник в каструлю. Варимо 40 хвилин. Періодично перевертайте м’ясо, щоб воно приготувалось рівномірно.

Даємо м’ясу охолонути і відправляємо прямо з бульйоном в холодильник на 12 годин.

Через 12 годин дістаємо м’ясо з бульйону. Промочуємо від зайвої вологи серветками і натираємо свіжим часником і меленим чорним перцем.

Тепер загортаємо м’ясо в паперовий рушник і відправляємо на пару годин в холодильник, щоб м’ясо просочилося спеціями.

Смачого!