Сирне домашнє печиво, яке вийде у кожної господині. Простий та смачний рецепт.

З цим рецептом може впоратися навіть дитина. Такого смачного печива, ви ще не куштували. На вашому столі вони довго не затримаються.

Для печива нам знадобиться:

  • Сир кисломолочний 300 гр;
  • Вершкове масло 100 гр;
  • Молоко 50 мл;
  • Борошно 500 гр;
  • Цукровий пісок 250 гр;
  • Яйце куряче 1 шт;
  • Цукор ванільний 1 пакетик;
  • Сода 1 ч. л.;
  • Оцет 2 ч. л.;
  • Пудра цукрова для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте яйце, ванільний та звичайний цукор між собою;
  2. Розтопіть масло та додайте сир, молоко;
  3. Змішайте до однорідної маси та додайте половину борошна.
  4. Погасіть соду оцтом і додайте до тіста, перемішайте.
  5. Всипте другу частину борошна і замішуємо тісто.
  6. Загорніть тісто в плівку і дайте відпочити в холодильнику 25 – 30 хвилин.
  7. Потім розкатайте тісто товщиною 1 см.
  8. За допомогою круглої форми виріжте кола.
  9. Застеливши деко пергаментом, покладіть на неї кільця тіста.
  10. Випікати печиво при 180 градусах 30 – 35 хвилин.
  11. Після прикрасьте готове печиво, за бажанням, цукровою пудрою.

Смачного!