Такої смакоти ви ще не їли! Новий рецепт сала, запеченого у фользі в духовці!

Так, якщо ви любителі сала, ласкаво прошу, покуштувати його за цим рецептом. Ви не пошкодуєте, ні на хвилинку.

Складові: –

1 кг сала – майонез 200 грам – 5 зубків часнику – 20 грам кропу – 2 ст.л. солі – 1 ч. л. перцю – 1 ст. л. паприки – 3 лаврові листки Покроковий рецепт:

1. Зробіть на салі неглибокі надрізи, посоліть, поперчіть, і посипте паприкою.

2. У майонез додайте подрібнений часник, зелень кропу.

3. Соусом змастити шматок сала з усіх боків, як-би втираючи його.

4. Зверху покладіть подрібнений лавровий лист,

5. Відразу загорніть сало в фольгу і покладіть в холодильник на 1 годину.

6. Потім не розплющуючи фольги, відправте сало в розігріту до 180ºС духовку на 40-45 хвилин.

7. Дайте охолонути салу в фользі, і можна їсти.

8. З чорним хлібом, виходять прекрасні бутерброди, і ні з якою покупною ковбасою не порівняти.

Смачного!
джерело