ТІТКА З ПРИКАРПАТТЯ ПОДІЛИЛАСЯ СВОЇМ КОРОННИМ РЕЦЕПТОМ. ЇЇ ПИРІЖКИ ЗВEЛИ МЕНЕ З PОЗУМУ!

Найкращий і найпростіший рецепт пиріжків з усіх, які я бачила. Тітка з Прикарпаття поділилася своїм коронним рецептом. ЇЇ пиріжки звeли мене з pозуму! Джерело

Простий і дуже швидкий рецепт приготування пиріжків в духовці повідала мені моя тітка. Приготувати пиріжки на раз-два-три для неї зовсім не проблема завдяки цьому рецепту.

Готуємо пиріжки з солоним сиром швидко і дуже смачно.

Всього 30 хвилин на приготування і на вашому столі запашна домашня випічка.

Золото, а не рецепт!

Складові

✓ 200 мілілітрів кефіру;

✓ 4 склянки борошна;

✓ чайна ложка соди;

✓ 3 яйця;

✓ 100 грам сиру,

✓ 50 грам зелені кропу;

✓ сіль – половина чайної ложки.

Рецепт приготування

Соду гасимо кефіром і змішуємо з 2 яйцями. Солимо, додаємо борошно.

Замішуємо тісто. Готове тісто скачуємо в ковбаску, ріжемо на рівні частини і розгортаємо їх в коржики товщиною в 0,5 сантиметра.

Сир розім’яти змішати з відвареним яйцем і дрібно рубаним кропом. Масу солимо і добре перемішуємо.

Готову начинку викладаємо по центру коржів, формуємо пиріжки і укладаємо їх швом вниз на деко, вистелене пергаментним папером. Змащуємо пиріжки жовтком.

Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Готовим пиріжкам даємо трохи охолонути і подаємо до столу на радість усім.

Начинкою для цих пиріжків може стати не тільки сир з яйцем, але якщо вже зайшла мова про швидкість, то така начинка найшвидша.

Смачного!