Торт «Королівський»! Найсмачніший торт без борошна: унікальний рецепт

Такий торт печеться без борошна, коржі виходять з безе з горіхами. За рахунок вдалого поєднання коржів і шоколадного крему, десерт виходить королівським.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

білки – 10 шт;
горіхи волоські – 400 г;
крохмаль – 2 ст.л;
пудра цукрова – 240 г.
Для приготування крему візьміть:

жовтки – 10 шт;
какао – 1 ст.л;
масло вершкове – 200 г;
молоко – 100 мл;
пудра – 160 г.
Процес приготування торта «Королівський»
Акуратно відділяємо білки від жовтків.

Горіхи обсмажуємо на сухій сковороді і подрібнюємо на шматочки.

Білок з’єднуємо з дрібкою солі і збиваємо до пишності, потім всипаємо цукор та крохмаль і збиваємо до дуже густої і стійкої маси.

Акуратно змішуємо масу з горіхами за допомогою лопатки.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу. Можна випікати і в формах, розділивши тісто на кілька частин.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 45 хвилин.

Викладаємо корж і прибираємо папір з гарячого коржа. Охолоджуємо і розрізаємо на 3 частини.

Для крему збиваємо жовтки з пудрою, потім додаємо молоко і перемішуємо. Варимо до густого стану на мінімальному вогні.

Масло вершкове розм’якшуємо і збиваємо до пишності.

З’єднуємо масло і крем, перемішуємо, додаємо какао і збиваємо.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, подаємо до столу, прикрасивши за смаком.

Порада: тісто дуже акуратно викладаємо в деко, щоб не порушити легкість.