Торт з чорносливом і горіхами без випікання

Такий торт можна зробити буквально за лічені хвилини. Із випіканням коржів не треба морочитися! А виходить дуже смачно.

Пише Годинник із посиланням на Смачні рецепти

Інгредієнти:

300 г цукрового печива “До кави”

100 г молока

150 г волоських горхів

50 г цукрової пудри

500 г сметани

200 г чорносливуваніль

Приготування:

Чорнослив ошпарити окропом, залишити на кілька хвилин, відцідити, порізати.

Горіхи підсушити на чистій сковороді або в мікрохвильовці, посікти.

Сметану збити з цукровою пудрою і ваніллю (якщо магазинна нежирна – додати загусник).

Печиво вмочувати у молоки, викласти одним шаром, змастити кремом, посипати горіхами і чорносливом, далі повторити, поки закінчаться всі продукти.

Верхній шар і боки змастити кремом, прикрасити горіхами і чорносливом.

Поставити на кілька годин у холодильник, щоб просочився.