“ЦУКРОВИЙ ОСЕЛЕДЧИК”. НІЖНІШИЙ І АРОМАТНІШИЙ ЗА ТРАДИЦІЙНИЙ! КОЛИ ЗА СТОЛОМ ЗБИРАЄТЬСЯ ВСЯ РОДИНА – ЗМІТАЄТЬСЯ ЗА ЛІЧЕНІ ХВИЛИНИ!

“Цукровий оселедчик”. Ніжніший і ароматніший за традиційний! Коли за столом збирається вся родина – змітається за лічені хвилини!  Джерело

Інгредієнти (на 5 порцій):

Оселедець – 2 шт.

Цукор – 0,25-0,5 склянки.

Цибуля – 2-3 шт.

Морква – 1 шт.

Лимон – 0,5 шт.

Чорний перець (горошком) – 8-10 шт.

Лавровий лист – 2-4 шт.

Соняшникова олія – ​​0,5-1 стакан

Приготування:

Нарізаємо очищене філе оселедця шматочками 1-1,5 см шириною. Цибулю нарізаємо кільцями. Моркву натираємо на крупній тертці або нарізаємо тонкою соломкою.

Оселедець викладаємо в банку чергуючи з кільцями ріпчастої цибулі, розчавленими горошинами чорного перцю (або суміші перців, або меленим перцем), шматочками лаврового листя, морквою і кільцями лимона (можна замінити кислими яблуками). І не забуваючи пересипати всі слої цукром.

Потім заливаємо будь-якою рослинною олією. Закриваємо банку кришкою і даємо настоятися годин 8-12 при кімнатній температурі.

Зберігаємо закуску в холодильнику.

Смачного!