Універсальне тісто для вареників, пельменів та хачапурі. Не злипається та не розпадається

Таке тісто вважається універсальним та згодиться на хачапурі, вареники й інші борошняні вироби.

Інгредієнти:

Пшеничне борошно 2-3 скл.;
Чиста вода 1 скл.;
Рослинна олія 1 ст. л.;
Курячі яйця 1 шт.;
Харчовий оцет 1 ст. л.;
Морська сіль 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

В миску влийте куряче яйце, додайте сіль, олію та оцет.
Потім цівкою влийте склянку теплої води та підбийте цю суміш виделкою чи вінчиком.
Невеликими частинами всипте в рідину пшеничне борошно просіяне через сито та замісіть тісто потрібної консистенції.
Обгорніть його харчовою плівкою та перенесіть до холодильника.
Зберігати його можна в холодильнику декілька днів, головне покласти його у великий посуд.

Смачного!