Вранці, коли дорога кожна хвилина, особливо важливо мати про запас рецепт супер-блискавичной страви.
Повідомляє годинник, із посиланням на zyttia.org
Інгредієнти:
- Сир твердих сортів 400 г
- Борошно пшеничне 3 склянки
- Кефір 1 склянка
- Яйце куряче 2 шт.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Сода харчова 0,5 ч.л.
- Олія 1 ст.л.
- Масло вершкове 50 г
Приготування
Кефір змішуємо з одним яйцем , цукром , сіллю і олією.
У кефірну масу додаємо склянку борошна , соду.
Замішуємо тісто , підсипаючи потроху борошна , поки не вийде м’яке тісто , здатне тримати форму , трохи липнуче до рук.=
Ми залишаємо тісто постояти.
Сир натерти на крупній тертці , змішати з одним яйцем.
З тіста формуємо ковбаску і нарізаємо її на 9 частин.
З кожної частини тіста розгортаємо корж і викладаємо начинку.
Збираємо кінці коржа в центр і зліплюєм.
Розкачуємо мішечок трохи , потім ще раз перегорнемо і розкачати , але не сильно.
Хачапурі випікаємо на гарячій сковороді до золотистого кольору. Можна накрити кришкою. Готове хачапурі рясно змастити вершковим маслом.
Смачного!