Ви одразу закохаєтесь в цю страву: хачапурі за рідкісним рецептом

Вранці, коли дорога кожна хвилина, особливо важливо мати про запас рецепт супер-блискавичной страви.

Повідомляє годинник, із посиланням на zyttia.org

Інгредієнти:

  • Сир твердих сортів 400 г
  • Борошно пшеничне 3 склянки
  • Кефір 1 склянка
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода харчова 0,5 ч.л.
  • Олія 1 ст.л.
  • Масло вершкове 50 г

Приготування

Кефір змішуємо з одним яйцем , цукром , сіллю і олією.

У кефірну масу додаємо склянку борошна , соду.

Замішуємо тісто , підсипаючи потроху борошна , поки не вийде м’яке тісто , здатне тримати форму , трохи липнуче до рук.=

Ми залишаємо тісто постояти.

Сир натерти на крупній тертці , змішати з одним яйцем.

З тіста формуємо ковбаску і нарізаємо її на 9 частин.

З кожної частини тіста розгортаємо корж і викладаємо начинку.

Збираємо кінці коржа в центр і зліплюєм.

Розкачуємо мішечок трохи , потім ще раз перегорнемо і розкачати , але не сильно.

Хачапурі випікаємо на гарячій сковороді до золотистого кольору. Можна накрити кришкою. Готове хачапурі рясно змастити вершковим маслом.

Смачного!