ЯБЛУЧНІ ОЛАДКИ ДО СНІДАНКУ. ХОЧ СКІЛЬКИ ПРИГОТУЙ, ВСЕ МАЛО! Я ЛЮБЛЮ ЇХ БІЛЬШЕ, НІЖ ЗВИЧАЙНІ, ВОНИ ТАКІ АРОМАТНІ І СОКОВИТІ!

Я люблю їх більше, ніж звичайні, вони такі ароматні і соковиті! Джерело

Складові:

борошно
яблука – 3-4 середніх
яйце – 1 штука
цукор – 2-3 ст.л.
дрібка солі

приготування:

Очищені яблука натираємо на крупній тертці.

Потім додаємо яйце і цукор, перемішуємо.

Додаємо поступово борошно (залежить від соковитості яблук).

Має вийти тісто, як на звичайні оладки.

Викладаємо оладки столовою ложкою на розігріту сковорідку і смажимо на олії.

Смачного!