ЯК Я ДАВНО ШУКАЛА САМЕ ЦЕЙ РЕЦЕПТ МОРКВИ ПО-КОРЕЙСЬКИ. НАЙСМАЧНІШИЙ І НАЙКРАЩИЙ

Це дуже смачна морква по-корейськи. Я так давно шукала саме такий рецепт. І тепер нарешті знайшла. Готую таку моркву досить часто, і на святковий стіл, і в будні дні.

Готується морква по-корейськи дуже швидко, головне дотримуйтесь всіх етапів приготування, і ви відчуєте – що це найсмачніша морква, яку вам доводилося куштувати.

Складові:

  • морква – 1 кг.
  • сіль – 1 ч. л.
  • мелений червоний перець – на кінчику ножа
  • щіпка коріандру
  • соняшникова олія – ​​0,5 склянки
  • часник – 4 великих зубки
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • половина лимона

Дуже смачна морква по-корейськи. Покроковий рецепт:

Моркву вимийте, очистіть і натріть на дрібній або спеціальній тертці для моркви по-корейськи.

Викладіть моркву в глибоку миску, і залиште на 3-4 години,

щоб морква пустила сік.

Потім в середині морквяної купки робимо поглиблення, і додаємо туди сіль і перець. Не перемішуємо.

На сковороді розігрівати соняшникову олію, до того часу, поки не з’явиться ледве помітний димок.

Вилийте гарячу олію, в поглиблення, але знову ж таки, не перемішується.

Накрийте кришкою, і почекайте 10 хвилин.

По закінченню зазначеного часу, відкрийте кришку і все перемішайте.

 

Додайте щіпку мелених зерен коріандру, соєвий соус, свіжовичавлений лимонний сік, часник і знову все перемішайте.

Можна відразу їсти, а можна накрити кришкою і почекати ще 10-15 хвилин.

В результаті у вас неймовірна на смак страва, а запах, то взагалі важко словами описати!!

Смачного!

За матеріалами.